سبزه عید آموزش سبز کردن هسته مرکبات سریعترین حالت

سبزه عید را با سبزه های مرکبات امتحان کنید

 

برای سبزه عید زیبا و قشنگ توصیه ما به شما هسته نارنج یا پرتقال یا لیمو ( به طور کلی مرکبات )  می باشد.ابتدا این هسته ها را داخل آب می گذاریم تا ۲۴ ساعت بماند. بعد از ۲۴ ساعت پوست روی هسته را با دقت می کنیم که به مغز دانه آسیبی نرسد . تخم مرکبات پوست کنده را داخل آب گذاشته که خشک نشوند. تخم ها را با دقت و مرتب روی خاک گلدان می چینیم.در مخلوطی از خاک گلدان ، پرلیت و کود گیاهی اقدام به کاشتن دانه ها بکنید . گلدان شما هم باید در انتها زه کشی مناسب داشته باشد تا آبیاری باعث پوسیدگی و فساد آن ها نشود. فاصله ی تخم ها خیلی کم و خیلی زیاد نباشد.

سبزه عید یا هسته ی نارنج

بر روی دانه ها یک لایه نازک خاک میریزیم و آن را با سنگ های ریز می پوشونیم. با اسپری خاک رو خیس میکنیم.در دو روز اول روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و چند بار آبدهی کنید و سعی کنید گلدان را در محلی نورگیر قرار دهید. دانه ها طی ۱۴ الی ۳۰ روز شروع به جوانه زدن خواهند کرد. کم کم دانه ها سبز خواهند شد و از بین سنگ ها بیرون می آیند و تبدیل به نهال های سبز و زیبایی می شوند. ودیگر بعد از آن نیاز به نور مستقیم ندارد. بدین ترتیب شما سبزه عید زیبا و متفاوتی خواهید داشت.

سبزه کردن هسته

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *